
Tüp bebek tedavisinde başarı sağlanabilmesi için yumurta sayısının 5 ve üzeri olması gerekir. Yumurta sayısı az olursa gebelik ihtimali de düşecektir.

Tüp bebek uygulamasında yer alan yumurta toplama işleminden sonra anne adayı 3 ile 5 gün sonra adet olabilir.

Tüp bebek tedavisi süreci içerisinde anne adayının yumurtalıklarının belirli bir milimetreye ulaşması gerekir. İstenen milimetreye ulaşınca transfer işlemi yapılır.

Yumurta toplama uygulamaları anestezi altında uzman tarafından kolay ve hızlı şekilde yapılmaktadır. İşlem süreci ile alakalı olarak uzman hastasına detaylı bilgi vermektedir.

Tedavi işleminde anne adaylarına uygulanacak olan yumurta çatlatma iğnesi öncesi yumurtaların iç kısmında meydana gelecek olan kesecikler açılır ve içinde bulunana yumurtalık toplanır.

Tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işleminin hangi dönemlerde, adetin kaçıncı günü yapıldığı konusunda detaylı bilgilendirmeler.

Bebek sahibi olmak istenmesine rağmen çeşitli nedenlerle hamileliğin gerçekleşmemesi durumlarında tercih edilen tedavi uygulamalarından tüp bebek yönteminde yumurta toplama işlemi sonrası cinsel ilişki detayları

Çocuk sahibi olmak istemelerine rağmen olamayan çiftlerin sık tercih ettikleri yöntemlerin başında gelen tüp bebek tedavisinin işleyiş basamaklarından olan yumurta döllenmesi ve embriyo transferi hakkında detaylar

Yumurta toplama işlemi sonrası transfer uygulamasının bitimiyle birlikte kadında meydana meydana gelebilecek değişiklikler ve yaşanabilecek yan etkiler nedeniyle alınabilecek tedbirler hakkında detaylar