Bebeğin tutunması

Embriyonun rahime transfer edilmesinden sonra hamilelik yaşayacak olan annelerde sancı ve kasık ağrısı tarzında belirtiler ortaya çıkmaktadır. bunlar normal sürecin bir parçasıdır.

Yerleşme kanaması ağrıları istenmeden ortaya çıkabilecek gebeliklerde regl kanamaları ile karıştırıldığı için gebeliklerin geç farkına varılmasına neden olabilmektedir. Bunun önlenmesi için yerleşme kanaması ağrıları, belirtileri ve etkileri hakkında detaylı bilgiler.

Kadınlarda yumurtlama işareti lekelenme ve kramp halinde olur. Yerleşme kanamasında diğer adıyla implantasyon 1-2 gün kramp olarak yaygın görülür. Bu kanamalar embriyo gömme esnasında rahim duvarlarının sürekli kasılmasıyla alakalıdır.

Gebelik döneminin ilk üç aylık süresinde görülebilen yerleşme kanaması ve ya lekelenmeler gebelik süresince embriyonun rahim içine yerleşmeye çalışması ile rahim duvarında oluşan hafif bir kanamadır. Kimi zaman bir günde geçebilirken kimi zaman gebeliğin ilk üç ayı devam eden bir süreçtir.

Tüp bebek tedavisinde başarı oranları yaşlara göre farklılıklar gösterebilmektedir. Tüp bebek tedavisinde başarı yüzdelerinin yaşlara göre dağılımı hakkında genel bilgiler.

Tüp bebek tedavilerinin çeşitli nedenlere bağlı olarak tutmadığı durumlarda kadınlarda adet döngüsü hakkında detaylı bilgilendirmeler.

Tüp bebek tranfer işlemleri gebelik ile alakalı başarı oranını arttırma, emriyonuın tutma ihtimali konusunda şans yaratmak için yumurta sayısı konusunda arttırma yapılmaktadır.

İkiz bebeklere hamile olan anne adayları gebelik ile alakalı işaretleri ve belirtileri daha yoğun bir şekilde erken dönemde hissedilmeye başlar. Bunlar çoğuk gebelik durumunu anlatır.

Tüp bebek transferi iki tane embriyo transferi işlemlerinde birden daha fazla embriyo yerleştirilmesinin en önemli ve vazgeçilmez sebebi hamile kalma şansının yüzdesini arttırmaktır.